CIAO ENKHUIZEN

CIAO ENKHUIZEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 282 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ciao Enkhuizen. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2022 om 20:06 Schrap die pasta’s van je kaart, om te janken. Hoe kan je een lasagne verpesten?? En dan de pesto pasta nog… schaam je diep.
13 jun 2022 om 22:34 Top eten en prima service. Flesje Lambrusco cadeau
7 jun 2022 om 6:20 Goed eten Optijd
26 mei 2022 om 20:38 Vervelend om te zeggen, maar deze pizza was echt niet lekker.
23 mei 2022 om 18:17 het was altijd uitstekend maar deze keer nee het was niet goed het was niet lekker
23 mei 2022 om 0:17 Het duurde heel erg lang voor dat het eten er was. Was ook niet gemeld dat het later zou worden en de track en tracé link deed het niet. Eten was niet echt goed helaas.. voor die €6 bezorg kosten en de prijzen van het eten had ik meer verwacht.
21 mei 2022 om 20:22 Lekker eten alleen de kaas plakte om je tanden heen en bleef ook plakken.. nog nooit pizza’s van andere zaken gehad
15 mei 2022 om 22:21 Gelijk Buikpijn na het eten van deze bestelling
14 mei 2022 om 21:10 Lasagna was heerlijk en warm. De pizza was lauw en de uien waren rauw. Pizza had best nog wat langer in de oven mogen staan.
13 mei 2022 om 19:50 Ondertussen meerdere keren besteld. Altijd prima in orde en volledig bezorgd. Pizza’s zijn rijkelijk belegd en de pasta’s zijn ook prima. Zojuist pizza Gamba gehad. Bij concurrent om extra gamba’s vragen is de helft van wat Ciao erop doet. Top.
7 mei 2022 om 19:47 Bezorger was erg vriendelijk en mooi op tijd. We hadden een mixed grill besteld... deze is 31 euro. Vlees was taai en zeker niet bijzonder te noemen. Zonde ...
26 apr 2022 om 21:49 Spare ribs waren erg taai en te hard. Penne met zalm was heerlijk.